FOTO VAN DE MAAND

fotovandemaand.nl is een activiteit van Artipico Galerie & Kunstuitleen

fotovandemaand.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

"Place Vendome" van Herman van Gestel
Herman van Gestel fotografie

 

Foto van de maand | Januari 2013
Herman van Gestel
Foto op dibond en epoxy of op acrylaat
Verschillende formaten, zoals 80 x 120 cm en 100 x 150 cm
Prijs op aanvraag. Huur en huurkoop mogelijk
Meer van Herman van Gestel

 

Aangezien zijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft hem niet genoeg voldoening gaf, zocht Herman van Gestel een manier om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Toen is hij in aanraking gekomen met fotografie, wat hem een sleutel verschafte naar een diepere zoektocht. Zo is hij op autodidactische wijze met fotografie begonnen.

 

Zijn talent bleef niet onopgemerkt: binnen anderhalf jaar werd hij aangenomen op de Bredase Kunstacademie St. Joost. De afronding van zijn fotografie studie vond plaats op de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag.

 

De laatste jaren ligt de focus meer op modefotografie. Herman volgde tevens een opleiding tot make-up artist / stylist, om zijn werk te verdiepen. Hierdoor is deze veelzijdige fotograaf goed in staat om zijn eigen visie omtrent fashion, emoties en schoonheid uit te beelden. Herman van Gestel registreert niet zozeer, zijn werk is eerder een uitvloeisel van een ontdekkingstocht naar schoonheid en karakters, hij laat niet alleen mensen zien, maar ook emoties en hun relatie tot hun omgeving. De kijker ontdekt keer op keer iets nieuws en bijzonders in de foto's van deze gepassioneerde fotograaf. In deze zin neemt Herman u mee in zijn ontdekkingstocht naar de zielen achter de geportretteerde personen. Kijk bijvoorbeeld maar eens diep in de ogen van zijn onderwerpen.

 

Vele publicaties bevatten autonoom fotowerk van Herman van Gestel, zoals in:
-ASVZ: De kracht van de Eenvoud, Ontwikkelingsgeschiedenis van de Very Intensive Care- Workhomes, de wisselwerking tussen zware autisten en hun begeleiders/omgeving
-ASVZ: De ene vraag is de andere niet, Diversiteit in zorg- en dienstverlening, de relatie tussen begeleiders en hun clienten
-Portret van de Herenstraat: Kunstproject van Herman van Gestel, de relatie tussen een reiziger en een enkele straat.

 

Het werk van Herman van Gestel, gepassioneerd fotograaf, kenmerkt zich door sterke vormen en lichtvoering, zoekend naar de relatie tussen essentie en schoonheid, kracht en passie, intense intermenselijke relaties, emoties en begeerte's en wat verder onder de oppervlakte verborgen ligt.

 

Herman van Gestel verleende zijn medewerking o.a. aan Universal Music Group, L'Oréal, AvantGarde, AvantGarde for MEN, Matrix, Lancôme, Esquire, L.A.F, Nestlé A.G., RTL-Boulevard, Visagie Magazine, People&Gotha, en aan diverse couturiers Awards en internationale nominates: Coiffure Award, Iconique Societas 2009 (fashion Photography), Black & White Spider Awards, dubbele nominatie categorie Portretten, nominate Categorie Architectuur.

 

Meer informatie: Tel 010-455 15 61 of 06-51 922 582. Openingstijden woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.30 uur.

 

De foto's zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De foto's worden afgedrukt met een zeer hoge kwaliteit en afgewerkt met een laag van epoxyhars, maar ook een laag van acrylaat is mogelijk. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Artipico Galerie & Kunstuitleen of bel met 010-455 15 61 of 06-51 922 582.

 

Meer van Herman van Gestel